Επαναληπτικά Διαγωνίσματα

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου (Ανάλυση: Κεφ.1_(8))

Κάντε click για να κατεβάσετε το αρχείο : 

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου (Ολικό_(10))

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης  Γ΄ Λυκείου στο κεφάλαιο 1 της ανάλυσης. Ένα διαγώνισμα με θέματα κλιμακούμενης δυσκολίας, μέτριας δυσκολίας με έμφαση στα όρια, την συνέχεια και τα θεωρήματα συνεχών συναρτήσεων.

Κάντε click για να κατεβάσετε το αρχείο : 

Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχν/κης Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου (Άλγεβρα Κεφάλαιο 2: Μιγαδικοί_5)

Διαγώνισμα στα μαθηματικά κατεύθυνσης της Γ' Λυκείου στοθυς μιγαδικούς αριθμούς. Ένα διαγώνισμα με θέματα κλιμακούμενης δυσκολίας. Τα θέματα είναι μέτριας δυσκολίας με το θέμα Δ να απαιτεί συνδυασμό γνώσεων γεωμετρίας και αναλυτικής γεωμετρίας προηγούμενων τάξεων.

Κάντε click για να κατεβάσετε το αρχείο : 

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου (Ολικό_(9))

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης  Γ΄ Λυκείου. Διαγώνισμα με θέματα κλιμακούμενης δυσκολίας το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα της ύλης. Στο θέμα Δ ο μαθητής έρχεται αντιμέτωπος με την επίλυση προβλήματος.

Κάντε click για να κατεβάσετε το αρχείο : 

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου (Ανάλυση: Κεφ.2_(5))

Επαναληπτικό διαγώνισμα στο κεφάλαιο 2 της ανάλυσης. Το πρώτο θέμα είναι θεωρίας, με απόδειξη, ορισμούς και ερωτήσεις σωστού-λάθους. Το δεύτερο θέμα είναι επίσης θέμα κλασικλής μεθοδολογίας και το τρίτο, καλύπτει τα θεωρήματα παραγωγίσμων συναρτήσεων (Rolle, Θ.Μ.Τ κ.α). Το τέταρτο θέμα χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο θέμα αναφέρεται στις ανισοτικές σχέσεις και στις ασύμπτωτες. Το δεύτερο είναι πρόβλημα. Είναι ένα τρίωρο διαγώνισμα μέτριας δυσκολίας.

Κάντε click για να κατεβάσετε το αρχείο : 

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου (Ανάλυση: Παρ.1.7 - 2.4)

Επαναληπτικό διαγώνισμα στην ανάλυση στις παραγράφους 1.7 - 2.4. Το πρώτο θέμα είναι θεωρίας με απόδειξη, ορισμούς και ερωτήσεις σωστού-λάθους. Τα θέματα 2 και 3 είναι συνδυαστικά τα οποία καλύπτουν όλη την έκταση αλλά και σε βάθος την εξεταζόμενη ύλη. Το τέταρτο θέμα είναι επίσης συνδυαστικό με ακόμα μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας το οποίο καλύπτει ως επί το πλείστον τα θεωρήματα συνεχών συναρτήσεων. Είναι ένα τρίωρο διαγώνισμα με δείκτη δυσκολίας άνω του μετρίου.

Κάντε click για να κατεβάσετε το αρχείο : 

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου (ΟΛΙΚΟ_8)

Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης σε όλη την ύλη. Ένα μεγάλης έκτασης διαγώνισμα χωρίς όμως μεγάλο δείκτη δυσκολίας το οποίο καλύπτει μεγάλο εύρος ύλης.

Κάντε click για να κατεβάσετε το αρχείο : 

Pages